Postoje dvije vrste podloge na kojoj izrađujemo jestive pokrivke:

1. Šećerna (fondant) – podloga koja se potpuno stopi sa glazurom torte, vrlo oštra slika jarkih boja

2. Oblatna (ili hostija ili wafer-papir) – jeftinije rješenje, najčešće za torte domaće izrade

Bez obzira koju podlogu izaberete, put do gotove torte je jednak:

1. IZRADA POKRIVKE

Sliku nam možete dostaviti na Viber ili WhatsApp, na USB sticku, CD-u ili poslati on-line narudžbu.
Donesite nam fotografiju, mi ćemo je skenirati, po želji dodati tekst ili promijeniti pozadinu i izraditi pokrivku.

2. STAVLJANJE NA TORTU

Pokrivku jednostavno položite na glazuru od kreme, šlaga ili parfe, pritisnite je ravnomjerno i to je sve.

3. UKRAŠAVANJE TORTE

Rub pokrivke možete ukrasiti špricom za kremu, dodajte koju ružicu ili šećernu figuricu i…

4. UŽIVAJTE U SVOJOJ KREACIJI!

Samo nekoliko prijedloga: