Najčešća pitanja naših kupaca (FAQ):

1. Koliko koštaju pokrivke i koje su dimenzije?

Cijene pokrivki su slijedeće:

- HOSTIJA
gotove* okrugle - (fi21cm) - 24kn
gotove* četvrtaste (A4) - 30kn
po fotografiji** (i fi21cm i A4) -50kn

gotove* A3 i fi29cm - 50kn
po fotografiji** A3 i fi 29cm - 75kn

-ŠEĆER
gotove* (i fi21cm i A4) - 50kn
po fotografiji** (i fi21cm i A4) -60kn

gotove* A3 i fi29cm - 80kn
po fotografiji** A3 i fi 29cm - 100kn

*gotove su pokrivke one koje se izrađuju prema slici i ne obrađuju se.

**sve pokrivke na kojima je potrebna obrada slike (promjena pozadine, kombinacije sa drugim slikama...)

Dodavanje teksta je uključeno u cijenu.

Ukoliko trebate pokrivku dimenzija većih od A3, tada sliku možemo izraditi preko više listova A3 koji se spajaju na torti.

2. Koliko je vremena potrebno za izradu pokrivke?

Pokrivka je gotova drugi dan od narudžbe.

3. Šaljete li pokrivke poštom?

Pokrivke šaljemo službom GLS i do vas stižu u roku dva-tri dana. Dostava je 30kn.

4. Imate li u ponudi pokrivku Peppa Pig (ili Roary ili Mighty Beanz ili Hannah Montana ili ili...) ?

Ne. Pokrivke sa licenciranim likovima ne izrađujemo.

5. Možemo li poslati svoju sliku?

Da, slobodno pošaljete sliku koju želite na pokrivki.

6. Možete li sliku moje djevojčice iskombinirati sa cvjetnom pozadinom?

Naravno! Možemo napraviti bilo kakvu kombinaciju.

7. Pokrivka mi treba tek za mjesec dana. Koliki je rok trajanja?

Rok trajanja i šećernih i pokrivki od hostije je godinu dana. Kod šećernih postoji mogućnost da se "osuše" i tada postanu krhke. One su i dalje potpuno ispravne samo je veća mogućnost da puknu pri rukovanju. Kada se stave na tortu (na šlag ili kremu), one opet omekšaju i mogu se normalno konzumirati.

8. Koju pokrivku mi preporučate, šećernu ili hostiju?

Osnovna razlika hostije i šećera je ta da se šećer lakše reže jer se potpuno stopi sa šlagom (kremom...).

Hostija ostane malo "žilava". Na šećeru su i boje nešto življe i njega nije potrebno po rubu ukrašavati špricom sa šlagom ili kremom (rubovi hostije bi se mogli, u nekim slučajevima, podići od podloge).

I jedna i druga podloga se moraju stavljati na tortu taj dan kad se servira torta jer postoji mogućnost da se preko noći boje razliju (ovisno o vrsti podloge, tipu hladnjaka...). Preporučamo staviti pokrivku najviše dva sata prije serviranja torte.

Bitno je da se podloga dobro zagladi, da nema neravnina, jer tada obje pokrivke izgledaju super na torti.

Cijena šećerne pokrivke je veća jer je i sam materijal skuplji.