Hobby-art

Hobby art
Uvijek zanimljiva i aktualna je decoupage tehnika (ljepljenje salvete) prilagođena sezoni (Božić, Uskrs, godišnja doba, priroda, rođenje djeteta…) s velikim izborom prigodnih motiva na salvetama, kvalitetnim ljepilima, bojama i lakovima. Podloge na kojima se koristi: drvene kutije, staklo, stiroporne kugle i jaja, keramičke teglice i mnoge druge.
Od ostalih hobby-art tehnika možete se okušati u quillingu, izradi nakita, scrapbookingu, filcanju…
Izrađujemo sitne ukrase od filca, drvena slova i figurice koje možete koristiti u svojim kreacijama.

Široku lepezu proizvoda potražite u dućanu, a novitete pratite na našem Facebooku ili Pinterestu.

Ovo su samo neki od primjera radova koji smo radili na hobby art radionicama uz korištenje materijala koji se svi mogu pronaći na našim policama.
Božićne čestitke su izrađene tehnikom scrapbookinga uz korištenje raznih papirnatih motiva sa dodatkom prigodnih ukrasa od filca, drva te završnim ukrašavanjem trakicama i mašnama. U pripremi podloge korišteni su pečati i akrilne boje uz obavezan dodatak glitter praha.

Adventski svijećnjak je odličan način izražavanja kreativnosti. Razni oblici svijećnjaka koje imamo u ponudi mogu se ukrasiti širokim izborom tehnika. Decoupage je najčešće korištena tehnika. Odlično se uklapa i crackling efekt uz kombiniranje sa raznim reljef i konturnim pastama.

Okviri (shadow box, printer’s tray) je kombinacija scrapbooking i ostalih tehnika. Okvir se priprema bojanjem akrilnim bojama. U kućice se lijepe scrapbooking papiri ili fotografije i dodaju se prigodni detalji. Okvir se može objesiti na zid ili smjestiti u vitrinu.

Uskrsna jaja ili božićne kuglice su minijature na kojima se može koristiti više tehnika. Stiroporna, plastična ili drvena jaja i kuglice pripremaju se bojanjem akrilnim bojama. U dekoriranju se može koristiti decoupage sa prigodnim motivima salveta. Konturne boje su idealna tehnika ukrašavanja jaja ili kuglica. Uz konturne boje mogu se koristiti i zlatni listići. Za efekt Faberge jaja koriste se razne perlice koje se lijepe u izabranom geometrijskom rasporedu