Samo nekoliko prijedloga:

Jestive pokrivke su najlakši način ukrašavanja torte. Uvijek aktualni motivi razveselit će vašeg slavljenika bilo za rođendan, krštenje ili za diplomu.

Postoje dvije vrste podloge na kojoj izrađujemo jestive pokrivke:

1. Šećerna (fondant) – podloga koja se potpuno stopi sa glazurom torte, vrlo oštra slika jarkih boja

2. Oblatna (ili hostija ili wafer-papir) – jeftinije rješenje, najčešće za torte domaće izrade

Bez obzira koju podlogu izaberete, put do gotove torte je jednak:

1. IZRADA POKRIVKE

Sliku nam možete dostaviti na Viber ili WhatsApp, na USB sticku, CD-u ili poslati on-line narudžbu.
Donesite nam fotografiju, mi ćemo je skenirati, po želji dodati tekst ili promijeniti pozadinu i izraditi pokrivku.

2. STAVLJANJE NA TORTU

Pokrivku jednostavno položite na glazuru od kreme, šlaga ili parfe, pritisnite je ravnomjerno i to je sve.

3. UKRAŠAVANJE TORTE

Rub pokrivke možete ukrasiti špricom za kremu, dodajte koju ružicu ili šećernu figuricu i…

4. UŽIVAJTE U SVOJOJ KREACIJI!

KORISNE INFORMACIJE O JESTIVIM POKRIVKAMA

– HOSTIJA

gotove* okrugle – (fi21cm) – 24kn
gotove* četvrtaste (A4) – 30kn
po fotografiji** (i fi21cm i A4) -50kn

gotove* A3 i fi29cm – 50kn
po fotografiji** A3 i fi 29cm – 75kn

-ŠEĆER
gotove* (i fi21cm i A4) – 50kn
po fotografiji** (i fi21cm i A4) -60kn

gotove* A3 i fi29cm – 80kn
po fotografiji** A3 i fi 29cm – 100kn

*gotove su pokrivke one koje se izrađuju prema slici i ne obrađuju se.

**sve pokrivke na kojima je potrebna obrada slike (promjena pozadine, kombinacije sa drugim slikama…)

Dodavanje teksta je uključeno u cijenu.

Ukoliko trebate pokrivku dimenzija većih od A3, tada sliku možemo izraditi preko više listova A3 koji se spajaju na torti.

Osnovna razlika hostije i šećera je ta da se šećer lakše reže jer se potpuno stopi sa šlagom (kremom…).

Hostija ostane malo “žilava”. Na šećeru su i boje nešto življe i njega nije potrebno po rubu ukrašavati špricom sa šlagom ili kremom (rubovi hostije bi se mogli, u nekim slučajevima, podići od podloge).

I jedna i druga podloga se moraju stavljati na tortu taj dan kad se servira torta jer postoji mogućnost da se preko noći boje razliju (ovisno o vrsti podloge, tipu hladnjaka…). Preporučamo staviti pokrivku najviše dva sata prije serviranja torte.

Bitno je da se podloga dobro zagladi, da nema neravnina, jer tada obje pokrivke izgledaju super na torti.

Cijena šećerne pokrivke je veća jer je i sam materijal skuplji.

Pokrivka je gotova drugi dan od narudžbe.

U ponudi imamo sve aktualne likove iz crtanih… Slobodno pošaljite i svoju sliku.