OBAVIJEST!

Radi korištenja godišnjih odmora narudžbe za jestive pokrivke nećemo primati

od 12.08. do 21.08.2023.

Jestive pokrivke – saznajte više i naručite

Pogledajte neke jestive pokrivke iz naše ponude:

Jestive pokrivke su najlakši način ukrašavanja torte.

Uvijek aktualni motivi razveselit će vašeg slavljenika bilo za rođendan, krštenje ili za diplomu.

Postoje dvije vrste podloge na kojoj izrađujemo jestive pokrivke:

1. Šećerna (fondant) – podloga koja se potpuno stopi sa glazurom torte

2. Oblatna (ili hostija ili wafer-papir) – povoljnije rješenje koje se i najčešće koristi za torte domaće izrade

Bez obzira koju podlogu izaberete, put do gotove torte je jednak:

1. IZRADA POKRIVKE

Naručite pokrivku preko našeg korak-po-korak obrasca.

Narudžbu nam možete dostaviti na Viber ili WhatsApp na (099) 8170-156
Donesite nam fotografiju, mi ćemo je skenirati, po želji dodati tekst ili promijeniti pozadinu i izraditi pokrivku.

2. STAVLJANJE NA TORTU

Pokrivku jednostavno položite na glazuru od kreme, šlaga ili parfe, pritisnite je ravnomjerno i to je sve.

3. UKRAŠAVANJE TORTE

Rub pokrivke možete ukrasiti špricom za kremu, dodajte koju ružicu ili šećernu figuricu i…

4. UŽIVAJTE U SVOJOJ KREACIJI!

Potražite ideju za svoju tortu među nekim primjerima:
Torte naših kupaca

KORISNE INFORMACIJE O JESTIVIM POKRIVKAMA

– HOSTIJA

gotove* okrugle – (fi21cm) – 3,20 €
gotove* četvrtaste (A4) – 4,00 €
po fotografiji** (i fi21cm i A4) -6,60 €

gotove* A3 i fi29cm – 6,60 €

-ŠEĆER
gotove* (i fi21cm i A4) – 6,60 €
gotove* A3 i fi29cm – 10,60 €

*gotove su pokrivke one koje se izrađuju prema slici i ne obrađuju se.

**sve pokrivke na kojima je potrebna obrada slike (promjena pozadine, kombinacije sa drugim slikama…)

Dodavanje teksta je uključeno u cijenu.

Ukoliko trebate pokrivku dimenzija većih od A3, tada sliku možemo izraditi preko više listova A3 koji se spajaju na torti.

Osnovna razlika hostije i šećera je ta da se šećer lakše reže jer se potpuno stopi sa šlagom (kremom…).

Hostija ostane malo “žilava”. Na šećeru su i boje nešto življe i njega nije potrebno po rubu ukrašavati špricom sa šlagom ili kremom (rubovi hostije bi se mogli, u nekim slučajevima, podići od podloge).

I jedna i druga podloga se moraju stavljati na tortu taj dan kad se servira torta jer postoji mogućnost da se preko noći boje razliju (ovisno o vrsti podloge, tipu hladnjaka…). Preporučamo staviti pokrivku najviše dva sata prije serviranja torte.

Bitno je da se podloga dobro zagladi, da nema neravnina, jer tada obje pokrivke izgledaju super na torti.

Cijena šećerne pokrivke je veća jer je i sam materijal skuplji.

Pokrivka je gotova drugi dan od narudžbe.

U ponudi imamo sve aktualne likove iz crtanih… Slobodno pošaljite i svoju sliku.