Ukrasi za kolače ili tortu, pribor za slastičarstvo – izaberite iz naše bogate ponude.

Šećerne ružice u raznim veličinama idealni su ukrasi za kolače ili za dekoraciju torti za krštenje, prvu pričest, krizmu, rođendane ili za svadbene torte.

Dječje torte ukrasite jestivim figuricama od šećera (životinjice, autići ili neki od likova iz crtanih…)

Cupcakes ili cake pops ukrasite šarenim šećernim posipima u obliku srca, kuglica, štapića…

Uz jestive ukrase kod nas možete pronaći i druge ukrase pogodne za dodir sa kolačima ili tortama: mladence za vrh svadbene torte, toppere sa natpisima, papirnate čipke i svijeće za rođendane.

Neke od ideja za dekoriranje torti i kolača pogledajte na našem

Pinterest profilu

Topper za tortu

Uz veliki izbor jestivih ukrasa, figurica, šećernih i čokoladnih posipa i perlica, nudimo i toppere. Izaberite već gotove ili izrađene po narudžbi papirnate ili plastične toppere za svaku prigodu. Svi se topperi mogu personalizirati. Ako želite ime slavljenika na torti, topperi su, trenutno, vrlo popularan način da imate jedinstvenu i originalnu tortu.

Imamo i sve za izradu cupcakesa i cakepopsa – papirnate minjone sa raznim prigodnim motivima, slastičarske vrećice i šprice za kremu, stalke. Izrađujemo i jestive sličice za cupcakes.

Cakepops
Provjerite našu ponudu kalupa i raznog sitnog pribora za slastičarstvo – iskrojivača, modli i alata za fondant.

U našem su asortimanu i razne vrste jestivih boja za kremu, šlag ili za fondant, flomasteri i boje u tubi za pisanje po kolačima. Svoju tortu lako možete “obući” u fondant koji se lako obrađuje i dolazi u nekoliko osnovnih nijansi boja, a tortama daje posebni, profinjeni izgled. Od fondanta možete sami izraditi i figurice, ukrase ili cvjetiće.

Boje za kolače

Kvalitetne kutije i podloške čuvaju vaše torte i kolače prilikom transporta i olakšavaju serviranje na slatkom stolu.

Svadbene torte ili torte za dječje rođendane često se serviraju uz neku od tortnih fontana. Ovaj “vatromet za tortu” nudimo u više izvedbi i veličina, obojanog plamena ili sa nekim od prigodnih natpisa. Uz vatromet, obavezne su i svjećice za tortu, bilo da su obične, magične ili u obliku brojeva.

svjećice happy birthday