Dragi mladenci

Kod nas “Veselom dućanu” možete na jednom mjestu naći većinu od svega onoga što će Vam biti potrebno da Vaš dan vjenčanja učinite savršenim.

Izaberite ton Vaše svečanosti i kod nas uskladite boju mašni za aute i salu, boju balona, salveta i svijeća. U istom tonu izradit ćemo Vam i ukras za vrh torte.

Za postavljanje stolova nudimo Vam papirnate stolnjake i nadstolnjake, plastične tanjure i čaše, svijećnjake, tacne za kolače i plate za nareske.

Za dekoraciju Vašeg doma ili sale nudimo Vam balone sa ili bez tiska, mašne i papirnate girlande, a po želji izraditi ćemo i neku od balonskih dekoracija.

Uvjerite se koliku razliku u ugođaju sale za vjenčanja čini profesionalno izvedena dekoracija balonima.

Prije samog svečanog dana vjenčanja, običaj je održati i nešto slobodniju djevojačku i momačku večer.

Za ovaj dan oproštaja od samačkog života izaberite neke od veselih i zabavnih rekvizita. Nudimo prigodne dekoracije za prostor, artikle za kostimiranje, šaljive artikle za stol i zabavne igre za cijelo društvo.

Za buduću mladenku, njenu kumu i cijelu njenu ekipu izradit ćemo satenske lente sa tiskom po želji. Lente su odličan dodatak kako bi se veselo mladenkino društvo izdvojilo među ostalim gostima lokala.

Za tortu ili za kolače imamo odgovarajuće ukrase koji se isto tako mogu personalizirati. Najčešći ukras za tortu su topperi, a često se kombiniraju i sa jestivim pokrivkama.

Budući mladenac i njegovo veselo društvo mogu izabrati između više vrsta zabavnih društvenih igara.

Ekipa mladenke ili mladenca može izabrati neke od zabavnih setova za fotografiranje koji su usklađeni sa temom same zabave.

Baloni su neizostavan dio svake zabave, pa to vrijedi i za djevojačku ili momačku večer. Izaberite neki od prigodnih motiva, a po želji ćemo vam složiti i odgovarajuću balonsku dekoraciju.

Neke rekvizite i ideje za zabavu pogledajte i na našem
Pinterest profilu