Temeljem Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR) koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine. donosimo ovu deklaraciju:
  
 Prilikom narudžbe proizvoda na našoj web stranici https://www.veseli-ducan.hr/ potrebno je obaviti registraciju upisujući korisničko ime i lozinku. Tijekom registracije korisnika prikupljaju se sljedeći podaci:
  
Ime i Prezime
E-mail adresa
Telefon
Adresa za isporuku
Naziv tvrtke i OIB, ako se radi o pravnoj osobi
 
Navedeni podaci su nužni i zakonski potrebni za izvršenje prodaje, izdavanje računa, dostavu računa, kao i za dostavu kupljene robe na adresu koju ste naveli za isporuku te komuniciranje s Vama prije dostave te u slučaju problema s narudžbom, kupnjom i slično.

Podaci se prikupljaju u svrhu komunikacije vezane za Vašu narudžbu, Isto tako, podaci se mogu koristiti samo za odgovor koji nam šaljete u obliku upita o dodatnim informacijama koje su Vam potrebne uz našu ponudu robe i usluga. 
 
PRISTUP I ČUVANJE PODATAKA
S vašim osobnim podacima postupat ćemo na savjestan i odgovoran način. Svi prikupljeni podaci dostupni su samo našim djelatnicima kojima su nužni za obavljanje posla, te ih oni neće odavati trećim osobama. Svi djelatnici trgovine „Veseli dućan“ i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
 
Za sva pitanja tu smo za Vas. Nazovite na broj telefona: (01) 6256-340 ili (099) 8170-156 ili na E-mail: veseliducan2@gmail.hr.