2003., srpanj – otvoren je “Veseli dućan”
Kao što mu i samo ime govori, u njemu možete naći artikle koji Vam trebaju za razne proslave.
Bilo da se radi o dječjem rođendanu, vjenčanju, krštenju djeteta, Prvoj svetoj pričesti ili Svetoj potvrdi, o godišnjici ili o party-ju, mi smo tu za Vas.
Za Valentinovo, za Božić i Novu Godinu, za Uskrs ili Halloween, dođite i izaberite nešto za sebe.

2004., svibanj – u ponudu smo uvrstili i izradu foto-pokrivki koje su do sada ukrasile mnoge domaće torte, a možete ih pronaći i u mnogim slastičarnicama diljem zemlje.
U ponudi imamo i izradu balonskih dekoracija za Vaša vjenčanja, rođendane ili bilo koju drugu prigodu.

30.11.2009. – poslujemo u novom, ljepšem i većem prostoru na istoj adresi u dvorištu. Za kupce je osigurano parkiralište. U ponudu smo uvrstili veći izbor kalupa i alata za slastičarstvo. Proširili smo i ponudu party programa.

15.12.2009. – otvara svoja vrata ljubiteljima vatrometa naš pyroshop sa cjelokupnom ponudom “Orion pirotehnike” iz Koprivnice.

06.04.2010. – u uličnom prostoru na istoj adresi otvoren je darovni dućan (gift-shop) sa ponudom Diddl-a, Kitty, programom Digis-a, magnetima, šalicama s imenima…

18.05.2010. – u ponudu je uvršten i hobby-art program sa velikim izborom materijala za razne tehnike (salvete, perle, boje, FIMO i Sculpey mase za modeliranje…)

27.11.2010. – otvorili smo novi prodajni prostor u centru Drniša sa našim cjelokupnim asortimanom. Adresa je Trg kralja Tomislava 21 – OD 01.03.2011. “Veseli dućan” U DRNIŠU NE POSLUJE!!!